Referenties

 

Referenties

Dat ons motto "het resultaat bepaalt wat je betaalt" werkt wordt volgens ons het beste bevestigd door onze klanten. Enkele van hen waren dan ook graag bereid hun ervaring als referentie met ons te delen.

Vacaturesweb-netwerk

Interimbank is onderdeel van het Vacaturesweb.nl-netwerk. Dit netwerk bestaat uit diverse (niche)vacaturebanken zoals HorecaWanted of MediCareJobs en dus Interimbank.

Registreer je vrijblijvend op Interimbank en plaats je eerste vacature gratis en dan gaan wij aan de slag voor je!

Samenvattend

Helder

Klanten zijn positief over Interimbank opdat wij vanaf dag één helder communiceren. Wij zijn transparant over de (on)mogelijkheden, verwachtingen en resultaten.

Resultaatgericht

Wij zorgen dat de kwantiteit en kwaliteit van kandidaten geoptialiseerd worden en sturen continu op het beste resultaat.

Overleg

Interimbank begrijpt dat online werven geen statistische bedoeling is. Wij overleggen regelmatig en waar nodig met onze klanten.

Klantteverdenheid

Een duurzame relatie is het resultaat van onze inspanningen om klanten tevreden te stellen met de resultaten.

Kwaliteit

Los van de toeters en bellen, het gaat om de kwaliteit. Wij maken van jouw belang ons belang.

Prijs

De prijzen zijn reeël en verdien je snel terug door kwalitatief goede sollicitaties en tools om efficiënter op te volgen.

Aan het woord

We Care 4 U werkt sinds een paar maanden samen met MediCareJobs.nl. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking. MediCareJobs.nl levert ons gemiddeld 2 sollicitanten per week op. Een zeer goed resultaat.

Daarnaast werkt MediCareJobs.nl erg prettig. Het plaatsen van vacatures is zo gedaan en wordt mooi op de site geplaatst. Alle reacties op de gestelde vacatures komen via de mail binnen, het lezen van de reactie is dan heel makkelijk. Alleen klikken op de link is voldoende. Het is niet nodig om eerst in te loggen. Dit werkt erg snel en prettig.

Verder staat Joost Boogaard te allen tijde klaar voor advies. Tips van We Care 4 U worden direct opgepakt en verwerkt.

MediCareJobs.nl is hierdoor een zeer gewaardeerde toevoeging in de personeelswerving van We Care 4 U.

Jasper Broekhuis — WeCare4U

MediCareJobs.nl

Onlangs is een gloednieuw sushi concept geopend aan de Coolsingel in Rotterdam. IIZO sushi cafe!

Op zoek naar nieuw en gekwalificeerd personeel hebben wij de hulp van HorecaWanted.nl ingeschakeld. Hieruit zijn veel bruikbare sollicitaties binnengekomen en hebben we een deel van ons personeel via deze weg aangenomen. Via de backoffice is prima bij te houden met wie er al contact is geweest en wie af te wijzen. Dit voorkomt miscommunicatie zeker met de drukte die bij een startende onderneming gepaard gaan.

Kwaliteit van de sollicitanten varieert uiteraard, maar de prijsstructuur (betalen per reatie) die HorecaWanted.nl hanteert vind ik zeer acceptabel en makkelijk te controleren.

Michel Nainggolan — IIZO Sushi Cafe

HorecaWanted.nl

Humphrey's Restaurants werkt sinds een half jaar met HorecaWanted.nl, en wij zijn daar zeer tevreden over. Het feit dat je op elk willekeurig moment zelf een vacature kunt plaatsen en ook weer kunt verwijderen is zeer prettig.

Daarnaast is de respons ook goed te noemen, gemiddeld komen er ongeveer 10 serieuze reacties per vacature binnen in een tijdsbestek van ongeveer 2 weken. Dit is een beter resultaat dan onze laatste personeelsadvertenties in de krant.

Dus zowel kostentechnisch als de respons is dit een prima medium om nieuw personeel te werven!

Peter ten Hove - Manager Recruitment — Humphrey's Restaurants

HorecaWanted.nl

Wat een respons! Veel reacties op onze vacature (met uiteindelijk een moeilijke keuze tussen 2 zeer geschikte kandidaten). Nagenoeg geen onzin reacties, maar echt serieuze kandidaten uit het werkveld.
Ik heb eindelijk een goed kanaal gevonden voor onze vacatures.

De site is lekker overzichtelijk, duidelijke afspraken en zeer betaalbaar. Betalen per reactie is een erg prettig systeem!

K. Nauta — Vergadercentrum Domstad

HorecaWanted.nl

Als ondernemer die aan de voet staat van zijn carriere en zijn netwerk vooral vindt in de bartender en studentenwereld kan de zoektocht om goede koks te vinden nogal beangstigend zijn. Tot mijn grote verbazing liepen de sollicitaties binnen vanaf het moment dat ik mijn vacature plaatste op Horecawanted.

En niet alleen de kwantiteit was goed, maar ook zeker de kwaliteit!

Ik slaap in ieder geval een stuk rustiger nu ik weet dat er via deze weg altijd de juiste mensen te vinden zijn.

Reinout Ezinga, Amsterdam — Bar Baarsch

HorecaWanted.nl

Na als werkzoekende via HorecaWanted.nl zelf een paar sollicitatie afspraken te hebben gehad, heb ik direct na mijn start bij Brasserie Borgesiusons ons als werkgever op de website aangemeld.

Het is een prettige site om mee te werken en het niveau van de de werkzoekende is verrassend hoog. Dankzij HorecaWanted.nl werken hier inmiddels vier mensen waaronder twee koks.

Als wij weer personeel nodig hebben dan zullen wij zeker weer via HorecaWanted.nl werven.

Gijs-Jan Pellen — Brasserie Borgesius

HorecaWanted.nl

Beste Horacawanted,
Allereerst wil ik jullie bedanken voor de geschikte bedrijfsleider die we via jullie site hebben gevonden.
Ik heb de samenwerking als erg fijn ervaren en jullie site is de ideale manier om op korte termijn aan geschikt personeel te komen, zowel leidinggevend, als voor in de bediening. Na het verzoek van het plaatsen van een vacature, ben ik door jullie nog dezelfde dag teruggebeld. Om alle mogelijke opties te bespreken.
Wat ik als fijn heb ervaren is dat ik per reactie betaal, op deze manier kan ik de kosten goed in de gaten houden en meerdere advertenties te gelijk plaatsten.

Nogmaals bedankt en als ik in de toekomst weer personeel nodig heb, zijn jullie de eerste aan wie ik denk.

F. Bos — Restaurant Piu

HorecaWanted.nl

Multiman Diensten is gespecialiseerd in de bemiddeling van horecapersoneel en cateringpersoneel en heeft in HorecaWanted.nl een gedegen partner gevonden voor de werving en selectie van geschikte kandidaten.

Sinds een halfjaar hebben wij een aantal vacatures uitgezet op HorecaWanted.nl waarbij we met name op zoek zijn naar (zelfstandig werkend)koks. De kwaliteit van de reacties is erg goed te noemen. Kandidaten die reageerden voldeden zo goed als allemaal aan de gestelde eisen qua werkervaring en opleiding.

Wij zijn zéér tevreden over de dienstverlening en de vele bruikbare reacties die we via HorecaWanted.nl hebben binnen gekregen en zullen ook in 2011 de samenwerking voortzetten.

Henk Korporaal - Intercedent — Multiman Diensten

HorecaWanted.nl

Als eigenaar van een groot aantal Horeca bedrijven ( waaronder Popocatepetl, De Colonie, De Vooruitgang ) is DEBUUT vrijwel altijd op zoek naar nieuwe medewerkers die de "Passie voor Horeca" met ons delen. Samen met hen zorgen wij voor een positieve ervaring bij onze gasten in onze bedrijven.

Voorheen gebruikten wij voornamelijk de offline media voor het werven van nieuwe medewerkers. Na een positieve ervaring van een collega ondernemer hebben wij besloten om een aantal proefplaatsingen op HorecaWanted te zetten. Na enkele weken hebben wij erg veel sollicitaties ontvangen.

Ook de behulpzaamheid vanuit HorecaWanted om systeemaanpassingen te verrichten heeft ons positief verrast. Dit bij elkaar heeft dit ons doen besluiten om onze focus deels van offline naar online te verplaatsen.

Het creeren van de juiste mix van de inzet van de offline en online wervingskanalen zal ons inziens zorgen voor veel reacties op onze vacatures.

Charlotte van Dijk - Personeelsfunctionaris — Debuut

HorecaWanted.nl

HorecaWanted.nl is de website die ook elke horeca uitzendbureau zou moeten willen!Wij van Maatwerk Horeca kunnen een heel verhaal schrijven over onze prettige samenwerking met HorecaWanted.nl maar het kan ook heel kort en duidelijk.
- Duidelijke en korte communicatielijn
- Goede respons op de vacatures
- Verstand op het gebied in de horeca
- Goed inzicht om de juiste doelgroep te bereiken
- De website staat niet stil en blijft ontwikkelen
- Een duidelijk overzicht in de reacties
- Een goede en betaalbare manier voor werving en selectie!!

Kort samengevat:
Wij werken nu 1 jaar samen met HorecaWantend.nl en zullen nog een hele prettige samenwerken hebben met HorecaWanted.nl.

Dennis Henskes - Account manager — Maatwerk Horeca

HorecaWanted.nl

Uitzendbureau Ameland maakt sinds een jaar gebruik van de diensten van Horecawanted, de website is een welkome aanvulling op door ons gebruikte wervingskanalen! Wij ontvangen goede reacties van gemotiveerde kandidaten met relevante horeca ervaring.

De website van Horecawanted is overzichtelijk en compleet en biedt zeer handige tools voor het werven en selecteren van medewerkers. Zo worden alle reacties online opgeslagen en geeft het matchpercentage weer hoeveel overeenkomst het profiel heeft met de vacature. Een erg handige tool is dat de status van de reactie online te beheren is, vergeet je eens de status te beheren dan herinnert het systeem je aan openstaande reacties.

Kortom: onze complimenten voor de goede doordachte werking van de website en de kwaliteit van de response. In de toekomst zullen wij zeer zeker vacatures blijven plaatsen bij Horecawanted.

Lars Dirk Visser — Uitzendbureau Ameland

HorecaWanted.nl

HorecaWanted.nl is voor ons de manier om kwalitatief hoogstaande kandidaten op gesprek te krijgen voor onze vacatures. Binnen twee weken hadden wij op de verschillende vacatures meerdere serieuze gekwalificeerde kandidaten op gesprek.

De meerwaarde zit ook in de service van HorecaWanted.nl. Ten tijde van het opzetten van Bistro Bloemgracht hebben ze ons zeer regelmatig gesteund bij het plaatsen en aanpassen van openstaande vacatures. Bij een volgende vacature zal ik deze eerst via HorecaWanted.nl kenbaar maken daar ik weet dat ik direct kwalitatief respons krijg.

Wij zijn dik tevreden!

Bas de Jong — Bistro Bloemgracht

HorecaWanted.nl

Via via kwam ik bij de website HorecaWanted.nl terecht. Vijf minuten na het invullen van de contactgegevens werd ik al teruggebeld en mondeling geholpen bij de beste opties.

Uiteindelijk een slim pakket voor een vaste prijs weten af te spreken, en twee weken later al de vacature laten sluiten. De site werkt ook makkelijk en is overzichtelijk.

Prima dus en een aanrader voor de ondernemer met weinig tijd.

Jan Willem van de Sande - Manager Food Architects — Hartig

HorecaWanted.nl

Enigzins onwennig en sceptisch hebben wij voor ons jong bedrijf een vacature voor chefkok opengesteld bij HorecaWanted.nl. De gebruikelijke personeelswerving middels het plaatsen van een kostbare advertentie in Nederlands "meest wakkere krant", die nb een pittig prijs rekent voor een summiere advertentie, hebben we sinds deze plaatsing op HorecaWanted.nl definitief afgezworen.

Onze advertentie op HorecaWanted.nl is in 1 maand tijd 514 keer gelezen en hebben we 8 bruikbare reacties gekregen. Inmiddels hebben we de vacature moeten sluiten wegens steeds weer binnenstromende reacties, terwijl wij erin zijn geslaagd om via HorecaWanted.nl een gedreven en ervaren chefkok aan te mogen nemen. Zelfs een nieuwe souschef (via dezelfde advertentie: chefkok) mogen wij binnenkort verwelkomen!

Voor slechts 65 euro (kennismakingsaanbod) zijn we twee nieuwe, enthousiaste collega's rijker. Bij een volgende advertentie zullen we gebruik maken van het zogeheten "per reactie-account". Deze kost slechts 5 euro per reactie en beheren we zelf de advertentie. Dat betekent, als we voldoende personeel hebbe, de advertentie weer tijdelijk sluiten en weer openstellen als we weer een vacature hebben. Als we voor deze wijze van adverteren bij de vacature van "chefkok" hadden gedaan, dan had ons deze advertentie slechts 50 euro gekost (op basis van 10 reacties)!

Nicole de Haan — SPA Wellness

HorecaWanted.nl

Beste HorecaWanted,

La Coquerie ervaart het samenwerken met HorecaWanted.nl als zeer positief.

Het meedenken, het gemak van online je advertentie plaatsen en niet in de laatste plaats de kwalitatieve reacties, zorgen ervoor dat we graag werken met HorecaWanted om de personele vragen in te lossen.

Jan Ros - Eigenaar — La Coquerie

HorecaWanted.nl

Beste HorecaWanted.nl,

Meerdere malen hebben wij vacatures op jullie site geplaatst en met succes. Wij krijgen reacties van gemotiveerde mensen die graag aan het werk willen.

De site HorecaWanted.nl is voor ons de uitkomst voor het werven van gemotiveerd personeel. Het online bijhouden van de vacatures welke op gesprek zijn geweest of wie al een reactie heeft gegeven is een ideale uitkomst. Zo hoeven wij dat niet meer zelf bij te houden.

Ook het systeem van het geld tegoed is een prima systeem zo hebben wij geen hoge kosten voor het werven van onze medewerkers.

HorecaWanted.nl werkt voor ons perfect. Bedankt voor jullie diensten. TOP!

Jeroen Boere - Eigenaar — Next Kitchen

HorecaWanted.nl

In het voorjaar van 2010 is MeanderMatch gestart met het plaatsen van vacatures op MedicareJobs.nl.
Met name de wijze waarop het product aangeboden wordt (betaling per reactie) heeft ons over de streep getrokken om kennis te maken met deze website.
Deze kennismaking is voor ons zeer positief verlopen.

We krijgen zeer gerichte reacties van gediplomeerd personeel.
Het percentage bruikbare sollicitaties ligt voor ons dan ook hoog.
Veel sollicitanten zijn inmiddels gestart met werken binnen onze organisatie of zijn in onssollicitantenbestand opgenomen.

Het meedenken vanuit MedicareJobs.nl en de snelle reactie op onze vragen dragen bij aan een positieve referentie.
Wij blijven dan ook zeker gebruik maken van deze professionele zorgvacaturebank. Inmiddels zijn er zelfs afspraken voor de toekomst gemaakt.

Tessa Janssen — MeanderGroep

MediCareJobs.nl

We maken nu al enige jarengebruik van de diensten van MediCareJobs.nl en wij zijn zeer te spreken over de service en de respons die we krijgen op onze advertenties van deze organisatie.

Een groot voordeel is het gemak van adverteren waarbij een koppeling dagelijkse nieuwe vacatures van de Respect Zorg Groep overneemt en doorplaatst op MediCareJobs.nl. Uiteraard worden de ingevulde vacatures ook weer verwijderd en zo hebben wij geen omkijken hebben naar het beheer van de geadverteerde vacatures.

Daarnaast is er een zeer goede prijs/ kwaliteit verhouding met de scherpe vergoeding per sollicitant, die wij bij nog geen enkel andere internet site zijn tegen gekomen.

Cora Knoester - Afdeling Personeelszaken RZGS — Respect Zorg Groep

MediCareJobs.nl

De investeringskosten voor het plaatsen van een 'traditionele' vacature zijn over het algemeen fors, zeker voor een jong bedrijf. Daar staat geen enkele garantie tegenover.Om die reden zijn wij op zoek geweest naar alternatieven en kwamen wij bij MediCareJobs.nl uit.

MediCareJobs.nl biedt een alternatief dat werkt. Het 'no cure, no pay' principe zorgt voor het gevoel dat je daadwerkelijk betaalt voor resultaat. De exposure van de advertentie is daarnaast onbepaald en ook dat is voor een beginnend bedrijf een absolute plus.


Binnen het unieke productenportfolio dat wij hebben, kunnen wij ten aanzien van ons personeel volstaan met slechts 1 type advertentie. Je hoopt dan ondanks het beperkt aantal type vacatures toch resultaten te boeken en via MediCareJobs.nl zijn we daar inmiddels meermalen in geslaagd. Tel daarbij een prima communicatie bij op en je hebt een vorm van dienstverlening waar wij tevreden over zijn.

Lex Tabak — Amburent

MediCareJobs.nl

GTSzorg werkt sinds begin 2010 samen met MediCareJobs.nl en dit verloopt naar grote tevredenheid. MediCareJobs denkt mee in het opstellen van de advertentie en de te bereiken doelgroep. GTSzorg is vooral op zoek naar Zelfstandig Verpleegkundigen en Verzorgenden en via dit platform komen we direct in contact met uiterst geschikte kandidaten.

Wij vinden dan ook de kwaliteit van de response op de advertenties zeer goed. De samenwerking is persoonlijk, erg prettig en transparant. Reactietijden op vragen en wensen zijn uitmuntend en worden altijd naar tevredenheid afgehandeld.

Voor ons is MediCareJobs een zeer belangrijk medium voor recruitment dat we zeker niet meer kunnen missen.

Edwin Exoo — GTS Zorg

MediCareJobs.nl

In november 2009 is Werkwijzer Zorg begonnen met het plaatsen van vacatures op MediCareJobs.nl. We hadden al ervaring met verschillende jobboards, maar MediCareJobs.nl was voor ons een nog onbekende site. Internet is voor ons een belangrijk wervingskanaal en MediCareJobs.nl draagt ertoe bij dat onze vacatures beter vindbaar zijn door het goede bereik van de site.

MediCareJobs.nl richt zich specifiek op de zorg & welzijnmarkt en dat is zeker een meerwaarde. De kandidaten die reageren op onze vacatures zijn serieus op zoek naar een baan in de zorgsector. Inmiddels heeft het aantal reacties al hele interessante kandidaten opgeleverd. In januari 2010 waren de eerste matches tussen onze klanten en de kandidaten zelfs al een feit.

We hebben inmiddels alweer afspraken gemaakt om de samenwerking verder voort te zetten.

Odette Welles — Werkwijzer Uitzendbureau

MediCareJobs.nl

Care4Care is vorig jaar een samenwerking aangegaan met MediCareJobs.nl. Deze site sprong eruit tussen de vele andere aanbieders, omdat zij een vernieuwende en totaal andere aanpak hebben.


Door het aanbieden van cv's tegen een vooraf bepaald budget, betaal je echt voor wat je krijgt en dat is vooral voor ons bureau een passende oplossing.
Inmiddels hebben wij meerdere interessante cv's in behandeling kunnen nemen en we hebben goede afspraken gemaakt met medicarejobs.nl voor een verdere samenwerking in 2010.


Het werken met de site is prettig en we zijn ook goed te spreken over de klantvriendelijkheid van Medicarejobs.nl.

Louisa Marinussen — Care4Care

MediCareJobs.nl

Work-on Zorg werkt sinds 2009 naar volle tevredenheid samen met MediCareJobs.nl. Het platform heeft een duidelijke doelgroep wat het recruiten middels dit medium zeer aantrekkelijk maakt. Mede door gebruik te maken van een afrekenmodel (per sollicitatie), waar de risico's eerlijk gedeeld worden, is MediCareJobs.nl voor ons een belangrijk recruitment tool geworden.

De response rate is over het algemeen goed en van hoge kwaliteit. Het platform is stabiel en kent een snelle, persoonlijke service in de vorm van Joost Boogaard!

Frank Witvoet - Managing partner — Work-On

MediCareJobs.nl

Tandartspraktijk Beneluxlaan uit Utrecht is dit jaar na meerdere pogingen een tandartsassistente te vinden een samenwerking aangegaan met Medicarejobs.nl. Wij hebben twee praktijken in Utrecht waar in elk twee tandartsen werken.

We hebben advertenties geplaatst in de regionale kranten van de regio Utrecht en in de Telegraaf en Spits. Daarnaast hadden we advertenties opgehangen bij verschillende opleidingen voor tandartsassistenten en ook via enkele ander sites zoals aanbodpagina.nl.

Een gespecialiseerd bemiddelingsbureau was geen optie gezien de exorbitant hoge kosten voor het aandragen van kandidaten. Dergelijke bedragen kunnen grotere bedrijven zich wellicht veroorloven maar voor kleinere praktijken zoals de onze staan die kosten echt in geen verhouding tot de geleverde prestatie.

Uitzendbureaus willen ook eerst dat iemand honderden uren via hen bij ons werkt alvorens ze in vaste dienst mogen komen. Al met al was het dus echt een lastige zoektocht waarbij voortdurend een afweging gemaakt moest worden tussen de kosten en baten.

Bij medicarejobs.nl was het eigenlijk een ideale situatie: je hebt controle over de kosten die heel laag zijn en krijgt daarvoor een vast aantal reacties. De reacties hebben bovendien een enorme dichtheid aan informatie die je direct in staat stelt een inschatting te maken van de betreffende kandidaat en tevens alle benodgde informatie verschaffen om contact op te nemen.

Bovendien is, gezien het specialistische karakter van de website, het kaf al van het koren gescheiden en weet je dat alle reacties die je krijgt interesse hebben in medisch-specialistische beroepen. Deze manier van samenwerken is zeer goed bevallen.

B. Pedawi — Tandartspraktijk Beneluxlaan

MediCareJobs.nl

Verfijn je uren:

Interim vacatures van Interimbank

? Interimbank doet haar best om het meest actuele overzicht van interim vacatures in Nederland te bieden en je te helpen zo snel mogelijk een baan in Nederland te vinden. Vind je tussen bovenstaande interim banen niet jouw baan, gebruik dan de links hiernaast om je zoekopdracht naar een vacatures in Nederland te verfijnen. Interimbank, dé niche vacaturebank voor interim banen in Nederland.

Interimbank is onderdeel van Jobbely.com | INT-v202105-12