Functie - administrateur

 

Interesse in een baan als Administrateur?

Een administrateur verzorgt de financiƫle administratie van een bedrijf of organisatie

Een administrateur verzorgt de administratie van een bedrijf . Het kan zijn dat een administrateur alle administratie uitvoert, maar in een grotere organisatie zullen vaak ook boekhouders werken die verantwoording verschuldigd zijn aan de administrateur. Een administrateur heeft kennis van financiƫn van een bedrijf. Dit omvat ook de betalingen aan personeel en andere partijen. Een administrateur moet analytisch, accuraat, loyaal en integer zijn.

Interesse in een job als Administrateur?

Voor meer achtergrond informatie, klik hier

Statistieken voor vacatures als Administrateur?

Context van een baan als administrateur

Op Interimbank maken we een onderscheid tussen werkomgevingen. De functie administrateur wordt door gevonden in bij een groot aantal hiervan, wij hebben namelijk vacatures gevonden bij 64 verschillende soort bedrijven terwijl wij 248 verschillende werkomgevingen registreren.

Qua werk-/denknvineau zijn vacatures als administrateur voor veel mensen bereikbaar ongeacht het opleidingniveau want de functie is bereikbaar voor 75 procent van opleidingsniveaus in ons bestand ( niveaus).

Vacatures voor administrateur vind je bij elk soort bedrijf, groot of klein dat maakt eigelijk niet uit. Zie de ondestaande tabel voor meer informatie. .

Profiel Functie "administrateur"
Context Specifiek Generiek Percentage
Werkomgeving 64 248 25%
Medewerkers 9 9 100%
Branche 50 142 35%
Werk-/Denkniveau 6 8 75%
Uren 5 5 100%
Contract 2 4 50%
Functiegroep 1 39 2%
Werkervaring 4 4 100%

Verfijn je uren:

Interim vacatures van Interimbank

? Interimbank doet haar best om het meest actuele overzicht van interim vacatures in Nederland te bieden en je te helpen zo snel mogelijk een baan in Nederland te vinden. Vind je tussen bovenstaande interim banen niet jouw baan, gebruik dan de links hiernaast om je zoekopdracht naar een vacatures in Nederland te verfijnen. Interimbank, dé niche vacaturebank voor interim banen in Nederland.

Interimbank is onderdeel van Jobbely.com | INT-v202105-17